Pages

Thursday, 10 January 2013

Aigoo. Aigoo..

Assalamualaikum w.b.t. Im happy. Alhamdulillah. Syukur Allah bagi aku nafas lagi hari ni. Hehe. Yaa. Ada jugak yang tak happy nya. My beloved friend, Jemol. Urm. Where is he now? Dia tak on phone dia. Eish. Dia tu macam adik aku plak. Asyik nak kena risaukan dia je. Mana tak risau nya. Awek dia dah jadi milik orang lain. Ahaha. Nie kali ke-2 nie. Yosh! Rugi plak aku terdelete num mak dia. Yosh! Kau pergi mana ha? Biasanya kau akan share kan story kau dengan aku? Hurm..
Tu sad story today. Happy? Haha.  Ada-ada. *Aigoo. Aigoo. P.Ramlee.* ITU SAJA HINT.
Baiklah, nie saja. Takda entri yang best lah sebab sekarang cerita nya EXAM sahajala. Okay. Tata.


p/s : orang takkan faham Jemol tu sebab kadang-kadang aku pun kompius dgn dia tu. Even since aku 14 tahun kenal dia tu,still unpredictable guys.

No comments:

Post a Comment