Pages

Sunday, 6 January 2013

PENGURUS . . .

Haha. Mula-mula tahu kena jadi pengurus nie,aku terima dengan rela hati sebab dah tiada orang nak jadi pengurus. Ini Afiq punya pasal lah nie. Haha. Pertama kali jadi pengurus but in the end, alhamdulillah BERBALOI-BALOI. Cuma apa yang kurang best,aku kenalah mengajar lelaki dan perempuan sekali. Semua kata aku GARANG. Yosh! Muka awet muda pun GARANG kah? Hehe. But i'll take that as a compliment. Baru aku tahu,aku nie boleh jadi orang yang garang rupanya. Banyak pengalaman menarik jadi pengurus nie as the same time kena jadi coach separuh masa bersama-sama Afiq.
Susah pengurus sama saja macam susah atlet. 

p/s : Thanks FKEKK for this experience! Gambar nie sorry kecik + blur.

No comments:

Post a Comment