Pages

Monday, 7 January 2013

TAWARAN DATANG BERGOLEK-GOLEK

 Arghh! Stress tengok post nie. Gunung Tahan tu. Nak suruh aku repeat kah? Sekarang kena stick dengan v2. Aiyoo..

NOTIS PEMBERITAHUAN.. kawan2 jgn lepaskan peluang ini.. sapa yg berhajat nak menawan puncak tertinggi di semenanjung..trip yg berbaloi2.. susah nak dpt harga mcm ni..huishh! mengugat iman aku jugak ni...terliurrrrrrr.. 

Tarikh : 20 jan (10 mlm) - 27 hb Jan 2013 (via Merapoh -Kuala Tahan)
Tempat : Taman Negara Tahan, Pahang
Bil Peserta: 24 orang
Bayaran :RM230

Bayaran Meliputi : Pengangkutan dari KL - Tmn Negara - KL , 4WD, Makanan, Baju, Guide, permit, Alatan Perkhemahan, sewa tapak khemah, Sijil, Insurans
Tarikh Tutup Penyertaan : cukup kuota / 11 Jan 2013
Deposit: RM150 (Tidak dikembalikan)
Itenary perjalanan akan diberi kepada peserta sahaja.

Hubungi AJK:
Que - 017-3683258/013-6039652
Sham - 014-5035412

atau email ke : zqratu@gmail.com

post ni ada kt warga gunung IPT..so maybe dia open utk student je..tp ape2 pun call je organizer tanye..boleh adjust lagi ni...

Conclusion,stick ajelah dengan v2. Geram,comel sangat harganya tuh. -.-

No comments:

Post a Comment