Pages

Monday, 7 January 2013

Wedding Kak Diza and Kei (S.O.S Guiders)

7 OKTOBER 2011
Tarikh keramat bagi Kak Diza and Kei. Selamat di ijab kabul sudah mereka. 2 orang kuat dalam S.O.S. Thanks to mereka berdua yang banyak membantu aku dalam dunia pergunungan ni jugak. Banyak ilmu yang aku dapat kutip selama kenal mereka berdua. Aku wish korang Berbahagia selalu dan dapat anak yang comel! (By entri nie aku post, Kak Diza dah 2 bulan mengandung. Tahniah! )
Aku gerak dari Melaka ke KL dengan Syukri. One of my S.O.S members jugak. Sampai jugak lah untuk merasa nasi minyak dorang. Wee! Bestnya tengok orang kahwin . Haha. Layan pic-pic di bawah. =)







selamat berbahagia korang.
NO ONE LEFT BEHIND

No comments:

Post a Comment