Pages

Saturday, 16 November 2013

Andai kau tahu

# I wonder, kita nie dah ok atau belum? Kau terus senyap lepas pagi ucapan 'Pagi' semalam, lepas tu kau senyap. Aku benci kau! -.-'

# 3 malam aku mimpikan kau. Mimpi pertama aku mimpi nampak kau tidur dalam bilik kau. Kau macam tengah tak ok lagi dengan aku masa tu. Mimpi kedua, aku hanya dengar orang cerita pasal kau. Mimpi ketiga, kita pergi hiking sama-sama and aku berborak-borak dengan kau. Hakikaktnya sekarang kau senyap lagi.

# Aku masih terasa dengan kau. Kau masih pakai jam perempuan tu bagi. Entahla. Aku tak tahu sampai bila aku akan bertahan. :) 

p/s : Mood nak pergi Rinjani cepat-cepat tapi dalam masa yang sama, macam mana aku nak score final exam aku? Tolonglah lepas ke sem selepasnya. Ya Allah. Bila aku dapat fokus dengan betul-betul fokus nie??
rinjani! wait for me ya!

No comments:

Post a Comment