Pages

Thursday, 16 January 2014

GLAD dan Part Time job

Assalamualaikum. Aku takde cuti lagi sem nie. Well. Benda dah biasa. So, no regret. Hehe. Ada hikmah aku dekat Melaka lagi nie. Kalau balik Jengka, macam-macam masalah, macam-macam orang aku kena hadap. Tapi tetap rindu mak, abah, dan adik-adik aku. Yeah. They are my lovely, my dearest in this world .
Okay,okay. Nak bagi pendek je entri kali nie. 2 perkara je. Hari nie start keje part time dan program GLAD.

PROGRAM GLAD
Durasi : 20 hari. Bermula 16.1.2014 hingga 15.2.2014 (kalau tak silap)
Maksuad : Graduate Leadership Assesment dan Development
Tempat kejadian : FKEKK
Waktu kejadian : 9 a.m -5 p.m

p/s : Free of charger. Ada elaun lagi. Sebab tu aku join. Macam-macam belajar. Ada masa nanti aku kongsikan apa intisari dalam program nie.

PART TIME
Mulanya taknak part time pun tapi memandangkan duit poket aku dah habis. Dan dah taknak asyik rasa bersalah minta duit dari parent so, balik GLAD aku part time ar. Kat mana? Jeng-jeng. 5 minit je dari rumah sewa aku nie


Haa, kat sini la aku kerja. RM4.50/jam. Cashier. Part time dari jam 6 petang sampai 11 malam. Selasa aku OFF. Aku tak tahu macam mana aku dah belajar nanti. Tapi so far, kerja nie tak penat sangat. Kalau penat pun sebab tak cukup tidur. Lately selalu tidur lambat.


Okay. Done. Banyak benda nak post nie. tapi setel satu-satu dulu. ^^. Adios.

No comments:

Post a Comment