Pages

Tuesday, 28 January 2014

How you remind me?

Terima kasih atas segala perhatian awak selama ini. Saya terharu. semoga takdir akan memberi jawapan. Masa yang akan tentukan sekarang.. :)

sorry, im so bad to you.

p/s : i've been wrong. i've been down.

Okay, stop pasal ni.
Aku mungkin akan jumpa ex bekas tunang aku. Hee~ Jujur no heart feeling left to him cause my heart really hurt. Tipu kalau tak terkenang or apa-apa tapi life goes on. So, aku jumpa akak tu nanti pun as a member. Maybe aku akan tanya soalan pasal bekas tunang tu kat dia atau mungkin aku tak tanya. :) Buat baik . Sebab perempuan. aku takkan gaduh dengan perempuan sebab lelaki. No way!

layan lagu-lagu Avril jom. Sambil belajar English..

Everybody hurts




No comments:

Post a Comment