Pages

Sunday, 8 March 2015

Kuala Lumpur 2015

Sunday 11.30 a.m 8.3.2015

On the way balik dari Jengka - Melaka, tempat persinggahan adalah Kuala Lumpur.
Bandar yang banyak kenangan dekat aku. Haha. Bandar yang mengajar aku berdikari.

Okay, Sun Yeon ajak aku singgah Bukit Bintang jalan-jalan dengan dorang dulu.
Aku NO HAL.

8.00 a.m - 11.30 a.m : Jengka - Titiwangsa
12.00 p.m : Jumpa dorang dekat Titiwangsa
2.00 p.m : Jalan-jalan dekat Dataran Merdeka. Panas woi.

5.00 p.m : TBS
6.45 p.m : TBS - Melaka

p/s : Thanks kawan baru. Haha. Kpop la sangat kan. Dorang bukan layan kpop pun, kita je yang layan lebih-lebih. 

aku benci KL. haha. aku tak layak duduk tempat terlalu sibuk ni,

aik, takde orang? kata bandar paling sibuk? haha. atas jalan raya sibukla.

gadis perantau..

Bukit bintang

mana Sun ni? kata depan H&M? aihh...

haha. sorry, suka selfie pulak

dah jumpa dah dorang ni haaa

lepak McD. Opss, boikot, tapi dorang ni tak tahu makan mana dah.

tunggu tren ke masjid jamek.

sang woo

lupa nak perkenalkan, Ron tahun 3 FKE, tourist guide dorang ni. baiknyaaa

typical human nowadays. haha. gadget!

dah sampai Dataran Merdeka

Menara apa ni nama? lupa..

Galeri Kuala Lumpur. aku pernah la pergi sini, masuk KL Heritage Explorace. Short term memory loss. kihkihkih.

i love malaysia

kim myeong sop 

lee sang woo

suka dorang bergambar dekat sini

bak sunyeon


miniature kuala lumpur



lepak dekat tbs tunggu bas. dua orang ni macam-macam idea. haha.

dah sampai melaka. bandar hijau negeriku sayang

bye-bye KL, see you again.

p/s : mana gambar gunung? bukit beruang pun jadilah. mana? haha.. entah...


No comments:

Post a Comment