Pages

Saturday, 28 February 2015

Pantai Puteri 2015

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Pada 28.2.2015, kami semua ke Pantai Puteri. Tarikh PTPTN masuk kan. Hahaa.

Semua 18 orang. 2 je lelaki. Ramai kan perempuan. Haaa... Alhamdulillah, berjaya dengan jayanya. Rasanya semester ni , aku lebih tumpukan perhatian dekat kawan-kawan kelas aku. Huhuhuk. Dah tahun akhir kan, kena kumpul memori banyak-banyak. Tapi aku rindu kawan-kawan gunung aku. (T.T) tssk tskk.

TENTATIF PROGRAM
9.00 a.m : Aku gerak ke Emerald Park ambik Sun Yeon, Kim dan Sangwoo bersama Irani and the geng.

10.30 a.m : Sampai Pantai Puteri. Pengalaman Sun Yeon naik motor bersama aku. Haha. Rugi tak tangkap gambar die pakai helmet. Hikhikhik.

11.15 a.m : GAME ON. Banyak game yang main ni. Nama pelik-pelik. Dah lupa nama. 

1.00 p.m : Rehat.

2.00 p.m : Sambung main. Sangwoo dengan Kim dah tidur. Haha. Sunyeon je masih aktif.

5.00 p.m : Mandi laut. main air.

6.00 p.m : Start BBQ. Budak-budak Korea cakap ayam sedap. Kena minta resepi dari Ira ni.

8.00 p.m : Balik ke rumah semula.

Jom layan gambar.

Terima kasih kawan-kawan.

ingat kan budak-budak Korea ni

gaya gedik

pakai monopod kan. hurm, nak kena beli satu nanti

aku paling gemuk, paling hitam. aishh

2 je 'oppa' krik krik krik. 1 dah tak available. 1 lagi tak tahu

cantik pantai nie


sesi ice breaking

main game apa ni? tak ingat

budak-budak Korea main air laut

have fun guys!

subhanallah

Kakak As. Orang paling susah nak ambil gambar

haha.. dak-dak ni kalau selfie

10 orang, 2 tahun bersama. Thanks kawan-kawan

mereka ni nampak je diam kan, tapi...

sun bathing la pulak . panas woii



p/s : sekian


No comments:

Post a Comment