Pages

Sunday, 5 April 2015

FT Island 5th Album

Cuba klik video di atas. Ini adalah antara video baru dari mereka. Yeah! Rock akhirnya masuk ke Korea Selatan dengan jayanya.

Haha. I am so into them now. Awww. Dah lama tak macam ni. Dulu zaman Avril Lavigne je aku addicted to her. Soooo addicted. Tu penangan ajaran maksu aku. Tiap Ahad karoke lagu dia je. Wakakaka.

Sekarang kembali ke FT Island. Kpop pun kpop la. Yang aku minat lagu-lagu rancak dorang. Ahaha..


Siapa mereka? Haaa. Mesti ramai tak kenal kan. Yela, they can't dance. Dan vocalist je yang pandai nyanyi ( dengan jayanya). Aku perkenalkan mereka ye.

Klik link ni la : FT Island Profile

Nak tahu mereka dengan lebih lanjut, layan video-video di bawah.
Have fun!

p/s : Just like, tak sampai lebih-lebih. Hopefully! Ahaha


Perkenalan tentang album terbaru mereka. I WILL


dan banyak lagi di youtube.


Bye-bye.



No comments:

Post a Comment