Pages

Saturday, 30 May 2015

Sayang-sayangku semua

Alhamdulillah! Yeay!!! Aku kembali ke alam nyata aku. Tinggal lagi seminggu untuk aku berhempas pulas menyiapkan assignments, presentations, tests and project. 1 minggu je lagi. Maaf, aku belum buat entri lagi pasal PSM ( Projek Sarjana Muda ) a.k.a FYP. Belum ada mood la. Krik krik krik.

Kembali kepada tajuk. Aku kembali kepada sayang-sayang aku. Akan merindui mereka semua. (Ceh, padahal boleh jumpa lagi kan? InsyaAllah dalam hutan).

Nak dipendekkan cerita, 2 hari ni hari reunion aku. Mula-mula unexpected plan dengan Nenek Siah, lepas tu geng trekking, lepas tu *ehem2, lepas tu dengan ex-Captain Rowing UTeM aku dulu. Allahuakbar. Bak kata Cekwa, ni semua takdir. *kesat air mata.


Reunion 1 :Nenek Siah

kerana UTeM cUP 2015, baru boleh jumpa si Siah ni

layan bola terrr

nah Siah pun makin gemok. Yeay! Ade geng







nah, Hilmi bengang je dengan Siah. wakakaka

Reunion 2 : Sahabat KeReX

Selepas 1 tahun, selepas trip Gunung Tahan 2014 khususnya, aku totally tak sentuh langsung gunung. Terima kasih kawan-kawan ajak aku lagi. Terharu kejap. *padahal aku yang nak menyelit. Tercapai jugak harapan aku, habis je present PSM, aku terus naik gunung. Memang betul la, selepas 2 hari terus naik. Gunung Datuk pun je, tapi nak dapat stamina balik memang mengah juga. Stamina kena tambah. Ceritanya, balik dari dating dengan Nenek Siah, terus la siap-siap packing untuk ke Gunung Datuk.

sarapan pagi dulu menta

geng mpp bawak 70 orang

azwa and tikah

tokmal, hazim and pizul

waa, tembamnye kak lia

eh, afique najmie pun hader

zul dah jadi hero gadis2 laa ni

fai in the middle


aireen

azwa

muke tak cukup tidur hazim

yeay! baru segar sikit

gua, first time masuk sini

4 tahun ke Datuk, tahun ni baru jumpe

muka tanpa make up. natural beauty u ols

subhanallah

aku jumpe hobi baru aku

tangkap gambar orang

candid 

up in the sky

geng

ops,

gemoknye aku






selfie sket

angin kuatnyer

geng-geng yg mpp bawak

selfie benta sebelum tragedi

hahaha. kat sini pon boleh jumpe kan? takdir. Allah nak tengok aku kuat ke tak kan?
tragedi ape? haha. tragedi 13.10.13. nantilah buat entri lain. jangan rosak mood plisss Alia. okay.


move on!
Reunion 3 :Captain rowing

gambar dah hilang pulak. tapi memang jumpa Mail. Haha. 
lepas dah tangkap gambar, turun ar...



dah sampai bawah. konon selfie muke penat


p/s : thans for today Allah.


No comments:

Post a Comment